VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Hierbij is het toeleiden naar werk enorm belangrijk. Door gericht kennis te maken met de Nederlandse arbeidsmarkt ontstaat een reëel beroepsbeeld. Soms zijn ideeën hierover anders dan de werkelijkheid. Het is enorm zinvol om mensen te laten praten met vakgenoten. Zo ontstaat inzicht in mogelijkheden en in de haalbaarheid van een toekomstige baan.

Op zoek naar mentoren

Voor het verkrijgen van een reëel beroepsbeeld zijn wij op zoek naar mentoren. Vakgenoten die tijdens een gesprek uit kunnen leggen wat het beroep inhoudt en welke kwaliteiten cq kennis hiervoor nodig zijn.

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor mentorschappen bij uw bedrijf te bespreken. De ervaring leert dat niet alleen de vluchtelingen, maar ook de medewerkers en mentoren erg enthousiast zijn.

Samenwerking met VluchtelingenWerk kan mede invulling geven aan uw beleid ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met:
Frank Overmars
Trainer VIP/Way2work
VluchtelingenWerk Zuid-Nederland
T: 06-30646231
E: fovermars@vluchtelingenwerk.nl

www.vluchtelingenwerk.nl/zuid 

 

There are no comments yet.

Geef een reactie