We mogen terugkijken op een succesvolle bijeenkomst. Lees hier  ‘De kracht van een netwerk’

10% van de beroepsbevolking is laaggeletterd

Ondanks dat er nog te weinig over dit onderwerp gesproken wordt, werd het probleem wel herkend. De cijfers liegen er ook niet om. Meer dan 10% van de Brabantse beroepsbevolking behoort tot de doelgroep ‘Laaggeletterd’. Dat wil zeggen dat zij moeite hebben met lezen en schrijven. Veel van deze mensen zijn werkzaam in diverse sectoren, ook in onze regio. Taalambassadeur Toon vertelde dat zijn probleem aan het licht kwam toen zijn zoon constateerde dat zijn vader totaal iets anders voorlas dan wat ergens geschreven stond. Ook voor zijn vrouw kon Toon het jarenlang verborgen houden. Ongelooflijk? Toch waar, en zijn verhaal is geen uitzondering.

Maar, hoe herken je dat nou in je bedrijf, en wat kun je er aan doen? Lees hier verder.

Belangrijke mededelingen

Wilt u uw kennis en ervaring inzetten als coach in ons Maatjesproject? Lees er hier meer over. Wilt u meer informatie of aanmelden? Mail naar info@ondernemersakkoord.nl

In 2018 hebben wij 2 bijeenkomsten (ongeveer 50 pers.) en 3 masterclasses (tussen 15-25 pers.) gepland. Wilt u uw bedrijf hiervoor openstellen en ons faciliteren? Neem contact met ons op!

BZW is voortaan VNO-NCW Brabant Zeeland. Een naamsverandering met een missie. Lees er hier meer over.

Uitnodiging ‘Kracht on Tour Tilburg’ Solutions Salon op 12 december 2017. Meer weten? Lees hier verder.

Wij verwelkomen Flexpay BV als nieuwe partner van het OndernemersAkkoord. Wilt u ook aansluiten? Mail ons!

Bekijk Nieuwsbrief november 2017 online

There are no comments yet.

Geef een reactie