Ook al is het nog steeds niet genoeg, het afgelopen jaar konden door intensieve samenwerking vele werkzoekenden aan de slag. Dat vraagt iets van de inzet en gemotiveerdheid van zowel de betrokken ondernemers en bestuurders als van de werkzoekenden. Creativiteit, flexibiliteit en het creëren van kansen, waar zowel de werkgever als de werknemer zich in kunnen vinden. Het is fantastisch als er uiteindelijk een succesverhaal gedeeld kan worden, en dat doen wij graag. Want dat geeft de energie en stimulans om door te gaan.

Een voorbeeld van de mogelijkheden om mensen te helpen bij het vinden van een geschikte baan kunt u hier zien in de video die wij maakten bij Bosch Transmission Technology.

Gemotiveerde werknemer

Raja en Sarwan grepen de kans om een opleiding te volgen via de Gemeente Tilburg en konden op die manier aan de slag bij Bosch. En daar was iedereen blij mee. Falko Fischer (Director Bosch Transmission Technology): “Robert Bosch heeft ooit gezegd dat de vooruitgang in de technologie en economie altijd in het voordeel van de mensen moet zijn. Daar houden we nog steeds aan vast bij Bosch. Door de schaarste op de arbeidsmarkt zijn we vooral op zoek naar mensen die zichzelf kwalificeren om bij ons te komen werken. Als ze eenmaal hier gewend zijn hebben wij er een gemotiveerde werknemer bij. We hebben ook een verantwoording naar de maatschappij, een sociale verantwoording en houden vast aan het levenslange leren voor mensen. De eisen van Bosch zijn hoog en daarom vinden wij het belangrijk dat onze mensen hoog gekwalificeerd zijn en door blijven groeien.”

There are no comments yet.

Geef een reactie