Het ICT & Media Platform ontzorgt ICT- en Media bedrijven in de regio in hun vraagstuk omtrent arbeidsmarkt en resources. Dit realiseren zij door een intensieve samenwerking met hun partners te ontwikkelen.

In dat kader vindt op vrijdag 9 juni van 15.00 tot 17.30 uur – in vernieuwde vorm – een netwerkevenement plaats van het ICT & Media Platform. Het doel is om bedrijfsleven, overheid en onderwijs in het domein ICT & Media in Midden-Brabant bij elkaar te brengen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk, kan er als regio en als afzonderlijke spelers sterker opgetreden worden.

Programma en aanmelden

Het platform streeft ernaar een waardevol programma neer te zetten en zal bestaan uit inhoudelijke sessies en een informele nazit voor het leggen en onderhouden van contacten. Om deze sessies goed vorm te kunnen geven willen wij graag van u weten aan welke informatie of onderwerpen behoefte is bij ondernemers uit de ICT branche. Tot en met 7 mei kunt u hiervoor dit formulier invullen. Uw input wordt zeer op prijs gesteld!

Voor meer informatie of aanmelden kunt u een mail te sturen naar info@ictenmediaplatform.nl

Website voor ICT-Maatjesproject

Het ICT-Maatjesproject is in april 2016 gestart uit naam van het ICT & Media Platform. In het maatjesproject bieden ondernemers, bestuurders en managers begeleiding aan uitkeringsgerechtigde werkzoekenden. U kunt daarbij denken aan het aanmoedigen, stimuleren, spiegelen, feedback geven, maar ook hulp bieden bij het opstellen van een cv, het zoeken van een baan, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek enzovoort.

Om het netwerk uit te breiden en een op zichzelf staand initiatief te worden, heeft het ICT-Maatjesproject een eigen website ontwikkeld. Benieuwd? Bezoek dan de website en bekijk wat het ICT-Maatjesproject doet en wat hen bezighoudt.