Regelmatig zijn er berichten in de pers en op televisie over mensen met schulden. Het kan natuurlijk voorkomen dat een medewerker van u zelf aangeeft schulden te hebben, of kan een werknemer loonbeslag opgelegd krijgen. Wat zou het goed zijn als u in zo’n geval meteen contact kunt opnemen met een deskundige die samen met u naar een oplossing gaat kijken. Het komt nog te vaak voor dat uit onervarenheid of frustratie (indien contractueel mogelijk) voor een beëindiging van de relatie met die werknemer wordt gekozen .

Oplossen leidt tot meer waardering

Zou het niet veel beter zijn om samen naar een oplossing te zoeken en vast te stellen dat u daarmee uzelf en uw medewerker het beste van dienst bent? Uit ervaring is gebleken dat werknemers juist met steun van de werkgever zich nog meer voor het bedrijf inzetten en gewaardeerd voelen. Misschien heeft u een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk dat u wilt bespreken, of is er een actuele situatie met betrekking tot dit onderwerp waar u hulp en advies bij nodig heeft? Jeroen Timmers en Rob van Maanen van FlexPay te Kaatsheuvel zullen graag hun kennis en ervaring in deze masterclass met u delen.

FlexPay is sinds 1999 een specialist op het gebied van uitzenden en detacheren in de Sociale Zekerheid. Zij faciliteert vanuit haar hoofdkantoor in Kaatsheuvel landelijk het plaatsen van mensen met een uitkering. FlexPay beschikt over een team van professionals op het terrein van detacheren, HR-ondersteuning, subsidies, loon- en personeelsadministratie en arbeidsrecht. FlexPay voldoet aan de NEN norm 4400-I, het hoogwaardige en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk dat staat voor zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voor ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen.

Dinsdag 4 september 2018
09.00 – 11.00 uur
Station88,
Burgemeester Brokxlaan 12,
5041 SB Tilburg

Meld u hier aan!

Lees de uitnodiging online

 

There are no comments yet.

Geef een reactie