Op 27 november 2018 vindt er weer een Plenaire bijeenkomst van het OndernemersAkkoord plaats. Op het programma staan de volgende onderwerpen:

  • Opening door Jan van Reijsen
  • Resultaten: Wat hebben we de afgelopen jaren met ieders inzet bereikt? Wat zijn de cijfers en… is het genoeg?
  • Maatjesproject: Wat is de kracht van dit zinvolle project en wat is er nodig om het groter en succesvoller te maken. Wij zullen deze onderwerpen illustreren met voorbeelden uit de praktijk.
  • Zeven jaar OndernemersAkkoord: Een korte evaluatie én een blik op de plannen voor de toekomst.
  • Het Stimuleringsfonds: Uitleg door Koen Melis
    Het Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt Midden-Brabant is een initiatief vanuit het OndernemersAkkoord. Het fonds ondersteunt werkgevers die extra werkgelegenheid willen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Afscheid Jan van Reijsen: ‘Papegaaien en Pauwen’
  • Borrel & Meer

Aanmelden

Dus wilt u zich laten inspireren en op de hoogte blijven van de toekomstplannen van het OndernemersAkkoord? Kom dan op 27 november naar onze bijeenkomst. Ook bent u van harte welkom een collega-ondernemer mee te nemen. Wij verzoeken u dat aan te geven bij uw aanmelding. Dan weten wij op hoeveel personen we kunnen rekenen. Hier kunt u zich aanmelden

Jan van Reijsen neemt afscheid

Fuji’s HR topman Jan van Reijsen gaat per 1-1-2019 met pensioen en neemt ook afscheid als voorzitter van het OndernemersAkkoord. Onze bijeenkomst op 27 november zal dan ook de laatste zijn die door hem op zijn geheel authentieke, betrokken en gedreven manier gepresenteerd wordt.

Uiteraard laten wij onze voorman niet gaan zonder daar op ‘gepaste wijze’ aandacht aan te besteden. Naast het Plenaire gedeelte heeft zijn afscheid dan ook een prominente plek in het programma gekregen. Wie neemt het stokje van hem over en wat zijn de plannen voor de toekomst? Daarover hoort u meer op 27 november. Wij hopen dat u erbij bent!

Tijd: 15.30 – 18.00 uur

Locatie: Fujifilm Manufacturing | Europe BV, Oudenstaart 1, 5047 TK Tilburg

Hier kunt u zich aanmelden

Nieuwsbrief online

There are no comments yet.

Geef een reactie