Tijdens de Nationale Werkbezoekdag openen honderden organisaties in heel Nederland hun deuren om werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ te geven. Ook in Midden-Brabant zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers die mee willen doen.  Meedoen kan al heel makkelijk, door bijvoorbeeld het aanbieden van een netwerkgesprek, het geven van een rondleiding of presentatie. De opzet van de dag is vrijwillig en naar eigen inzicht: ondernemers geven zelf aan welke mogelijkheden er zijn binnen de organisatie en u kunt zelf bepalen hoeveel werkzoekenden u wilt ontvangen op 21 november. Uiteindelijk gaat alles op afspraak.

Bekijk voor tips de animatie Nationale Werkbezoekdag 2018

Zet uw bedrijf of organisatie in de spotlight
Deze dag is ook een mooie gelegenheid om uw organisatie in de spotlight te zetten. Zeker als u op zoek bent naar werknemers. Maar dit hoeft niet, je helpt vooral werkzoekenden door ze een kijkje te laten nemen in een branche of bedrijf waarin zij wellicht willen werken. Samen proberen we van deze dag een groot succes te maken in heel Nederland!

Wilt u meedoen?
Aanmelden kan eenvoudig hier!  Hier vindt u ook meer informatie.

Heeft u vragen?
Wilt u eerst meer informatie, of heeft u vragen over deze dag, neem dan contact op met Petra van der Vlugt via: info@werkbezoekdag.nl of 06-45220160 (ma t/m do).

 

De Nationale Werkbezoekdag wordt aangejaagd vanuit Stichting DeBroekriem, de vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden. www.debroekriem.nl

There are no comments yet.

Geef een reactie